GRAZYTRAVELgroup
  • Καλέστε μας (+30) 210.32.37.333
    Grazytravel Καλλιρόης 73 & Α.Φραντζή ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 11745

Άμστερνταμ

Η πόλη που αρνείται να ενηλικιωθεί...

Η πόλη του ποταμού Άμστελ, των καναλιών, των γεφυρών, των ποδηλάτων, των λουλουδιών, των μουσείων και των έργων τέχνης στους δρόμους σας περιμένει να τη γνωρίσετε. Γραφικά κανάλια, πολύχρωμες τουλίπες, υπέροχα κτίρια, χιλιάδες ποδήλατα και ανεκτικοί κάτοικοι, αυτό είναι το Άμστερνταμ! Χτισμένη πάνω σε 4 βασικά κανάλια, η αγαπημένη πόλη των νέων όλου του πλανήτη, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από τουριστικά, ψυχαγωγικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, παλαιά κτίρια και αμέτρητα μουσεία.

Περπατήστε στην περίφημη Red Light District, συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας για να απολαύσετε όλα τα πικάντικα θεάματα που προσφέρει η περιοχή. Τα διάσημα κόκκινα φώτα στις βιτρίνες είναι εντυπωσιακά απέναντι από τα κομψά και όμορφα παλαιά σπίτια στα κανάλια, ενώ ακόμη και τα φώτα γύρω από τις γέφυρες, τη νύχτα, είναι χρωματισμένα κόκκινα. Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, και παρακολουθήστε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών.

Μην χάσετε την ευκαιρία για μια ξεχωριστή μονοήμερη εκδρομή στις σημαντικότερες πόλεις της Ολλανδίας. Πρώτος σταθμός, το Ρόττερνταμ με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα, τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem» (γνωστή ως χρυσή γέφυρα) και «Erasmus» (η γέφυρα που ενώνει τον Βορρά με τον Νότο της πόλης), γνωστή και ως De Zwaan (ο κύκνος) λόγω του σχήματός της. Η εκδρομή συνεχίζεται στο Ντελφτ την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της, που αποτελείται από σπίτια του 17ου και 18ου αιώνα και μεγαλοπρεπέστατους βασιλικούς ναούς, θαυμάσια δημόσια κτίρια, υπαίθριες αγορές και έναν εκπληκτικό αριθμό μουσείων. Τελευταία στάση η Χάγη, η μεγαλύτερη Ολλανδική πόλη στην Βόρεια θάλασσα και έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τις Πρεσβείες και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία της Ολλανδικής κυβέρνησης. Η ομάδα του Grazytravel σας εγγυάται ένα αξέχαστο ταξίδι!

Πρόγραμμα

1η Ημέρα

Αθήνα - Άμστερνταμ

Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol” και μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση

Βραδυνός περίπατος στην περίφημη Red Light District, συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας για να απολαύσετε όλα τα πικάντικα θεάματα που προσφέρει η περιοχή

2η Ημέρα

Άμστερνταμ (Ξενάγηση πόλης - Coster Diamonds - Museum - Square)

Πρωινό

Ξενάγηση στο Άμστερνταμ

(παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, «Στάδιο Αρένα», μουσείο ζυθοποιείας της “Heineken”, μουσείο ιστορίας και τέχνης “Rijksmuseum”, «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός)

Επίσκεψη στο μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, όπου θα παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών

Επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh (εισιτήριο 14€) και Rijks (εισιτήριο 12,5€) (προαιρετικά)

Βραδινή βόλτα στην Rembrandtplein (προαιρετικά)

3η Ημέρα

Άμστερνταμ (προαιρετική εκδρομή Rotterdam - Delft - Den Haag)

Επίσκεψη στο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρόττερνταμ, το Ντελφτ (πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους) και την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, τη Χάγη (προαιρετικά)

4η Ημέρα

Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρόγευμα

Ελεύθερη ημέρα μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Ελλάδα

Περιλαμβάνει (+)

Αεροπορικά εισιτήρια
Πρωινό
Επικεφαλής εκδρομής
Ταξιδιωτική Ασφάλεια
Διαμονή σε ξενοδοχείαμε πρωινό
Μεταφοράαπό το κέντρο του προορισμού, στο τέλος του ταξιδιού

ΔΕΝ περιλαμβάνει (-)

Κόστος αποσκευής
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους – αξιοθέατα και μουσεία
Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Συνοδευτικά οχήματα και οδηγοί
Μεταφορές βάση προγράμματος

Grazy MAGAZINE

Καλέστε μας

Μιλήστε μ έναν ταξιδιωτικό μας σύμβουλο

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ στο 210.32.37.333 για να σας δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες

Καλέστε μας

Μιλήστε μ έναν ταξιδιωτικό μας σύμβουλο

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ στο 210.32.37.333 για να σας δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες